Thursday, November 27, 2008

societatea de consum I


Din ciclul "prostia loveste (inclusiv) Romania" iata un articol de mare maiestrie, in genul studiilor cu care suntem bombardati intr-un ritm imbecilizant, efectuate pe esantioane "semnificative" de metroconsumatori (20 la numar in acest caz).

Rating-ul articolului? 5 din 5.


Seznational, terifiant si cutremurator, toate la un loc si in acelasi timp...

"Dacă vă întrebaţi ce automobil captează atenţia femeilor doar prin simple senzaţii auditive, răspunsul l-au găsit cercetătorii britanici, care au descoperit că pentru reprezentantele sexului frumos, tonalitatea unui propulsor Maserati poate fi sinonimă cu un preludiu. Experimentul, la care au participat 20 de voluntari, bărbaţi şi femei, a constat în ascultarea a mai multor clipuri audio cu diferite motoare de maşini , după care saliva subiecţilor a fost examinată pentru a măsura nivelul de testosteron.



Conform studiului, cel mai ridicat nivel de testosteron la femei s-a înregistrat la turarea motorului Maserati, urmat de Ferrari şi Lamborghini. Au existat şi modele cu efect invers, de exemplu VW Polo, model ce mai degrbă inhibă şi le face pe femei să îşi reprime dorinţele sexuale."
Cosmin Iordache, ProMotor

Da dom'le e complexa...

1 comment:

Florian said...

cel mai ridicat nivel de testosteron la femei

ha